Missä toimimme?

Pohjoismaat
ovat edelleen monille yrityksille luonteva ja helppo kohdealue aloittaa vienti ja kansainvälistyminen. Kerro mitä apua tarvitset, autamme sinut eteenpäin. 

Muu Eurooppa
tarjoaa jo huomattavasti suuremman markkinapotentiaalin, myös niche-markkinoilla toimiville yrityksille. Jo 1990-luvun lopulta alkaen paikalliset kumappanimme ovat auttaneet suomalaisia yrityksiä asiakasyhteyksien solmimisessa varsinkin saksankielisessä Euroopassa ja Ranskassa.  Tänä päivänä voimme auttaa sinua markkinoillepääsyssä missä päin tahansa Euroopassa. 

Lähi-itä 
sekä sieltä katsottuna lähellä olevat Euraasian maat ovat kiinnostavia mahdollisuuksia liiketoiminnan kasvattamiseen. Lähi-idässä voimme palvella Arabiemiraateissa ja muissa GCC-maissa. Paikalliset kumppanimme ovat käytettävissäsi. 
  

Venäjä ja Kiina 
ovat suuria markkinoita, joissa sekä kieli että kulttuuri- ja liiketoimintaympäristö asettavat omat haasteensa vientiä käynnistäville ja varsinkin etabloitumista harkitseville yrityksille. Mitä tahansa apua tarvitsetkin, sitä saat kauttamme.    

 

Kaakkois-Aasia, Afrikka

Singaporesta,Dubaista ja Suomesta käsin tarjoamme apua myyntikanavien rakentamiseen myös näillä markkinoilla. Afrikasta monille vain Etelä-Afrikka on jo tuttu maa. Mutta tänä päivänä eteläisessä ja keskisessä Afrikassa on monia vahvassa nousussa olevia talouksia, joissa investointitavaroille on kysyntää. Varsinkin energia- ja ympäristöteknologiaa tarjoaville yrityksille Afrikka on nyt ajankohtainen.     

Yhdysvallat, Kanada

Yhteistyössä Nordic Industries Development Oy:n Cincinnatissa toimivan paikallisen yhtiön kanssa palvelemme yrityksiä market entry/ market development tarpeissa. Jos sinulla on tarve löytää asiakkaita tai yhteistyökumppaneita tai vaikkapa tarve jo olemassa olevien myyntikanavien toiminnan tehostamiseen, ota yhteyttä.